Időtlen időktől fogva ismert a tradicionális gyógyászatban egy, az északi sark magas fennsíkjain őshonos, pozsgás levelű, sárga virágzatú növény, melynek rhizomája és gyökérzete olyan csodálatos tulajdonságokkal rendelkezik, hogy a kínai császárok is beszerzőútra küldték sámánjaikat, orvosaikat, hogy az Ural – Altaj rejtett, és titkos növényét megszerezve az életük meghosszabbítására, szellemi és fizikai erőnlétük erősítésére, szexuális vágyaik fokozására alkalmazzák. Nehéz hozzáférhetősége miatt csak a gazdagok kiváltságának tartották a használatát, ezért akkoriban ugyanolyan értékes volt, mint az arany. A vikingek, a lappok és az eszkimók is használták az állóképességük növelésére és fizikai erőnlétük fokozására. Egy skandináv mondás szerint, aki rendszeresen rózsagyökeret fogyaszt, akár száz évig is élhet, ezért „a száz évesek gyökerének „ nevezik.

1975 után fedezte fel a nyugati tudományos világ a rózsagyökér kivonatának számos alkalmazási lehetőségét, és napjainkban klinikai vizsgálatok is megerősítik az immunrendszert erősítő, az állóképességet növelő, a mentális- psychikai- fizikai- és a kognitív rendszer működését serkentő tulajdonságát.

Az Odin Rózsagyökér+ jó tulajdonságairól szóló lista nagyon hosszú:

Javítja az emlékezetet, növeli az ellenálló képességet, fizikai megterhelés esetén jó a szívnek, mert csökkenti a stresszhormonok mennyiségét. Normalizálja a vérnyomást, a vércukrot és a vér koleszterin szintjét. Erős antioxidáns kapacitásával védelmezi a szív és a keringési érrendszert. Oldja a stresszes állapotot, nyugtató hatással rendelkezik. Nyugodt alvást biztosít, segít leküzdeni a fáradtságot. Az általános fizikai erősítés mellett az immunrendszert is támogatja. A mentális erőnlét fokozásával segít leküzdeni a depressziós tüneteket. Emeli az agy bioelektromos aktivitását, ezáltal segíti az emlékezés funkcióját, megkönnyíti a tanulás folyamatát. Ismert, hogy csökkenti a stressz okozta szívinfarktus kockázatát. Fokozza a csontvelőben az őssejtek osztódását. Cukorbetegeknél serkenti az inzulintermelést. Kimagasló szerepe van a májsejtek védelmében, regenerálódásában, megvédi a májat a mérgező anyagoktól. Az Odin Rózsagyökér+ nagy mennyiségben tartalmaz borostyánsavat is, amely fiatalító hatást fejt ki a sejtekben. Kiváló eredménnyel alkalmazható a testi- szellemi teljesítőképesség növelésére és segít az általános közérzet javításában is.

Az izmokban csökkenti a tejsav mennyiségét, ezáltal segít az izomláz okozta kellemetlenségek leküzdésében. Sportolóknál, kemény fizikai vagy szellemi munkát végzőknél elősegíti a szervezet gyorsabb regenerálását.
A rengeteg tudományos vizsgálat, illetve a több száz éves tapasztalatok alapján kijelenthetjük, hogy az Odin Rózsagyökér+ esetében nem kell tartani a hozzá szokástól, illetve más gyógyszerekkel, étrend-kiegészítőkkel egyidejűleg szedhető, nincsenek ismert mellékhatásai. Minimum három hónapos kúrát javaslunk, de az Odin Rózsagyökér+ -t akár egy életen át is érdemes rendszeresen fogyasztani.

Egy doboz Odin Rózsagyökér+ 30 db kapszulát tartalmaz, ami pont egy havi adag, mivel naponta egyet kell belőle szedni.

A fentieket elolvasva talán nem csoda, hogy a rózsagyökeret a XXI. század csodagyökerének tartják és az elmúlt években ugrásszerűen megnőtt a forgalma Európában, Amerikában és Ázsiában.

Összefoglalva a következő tudományosan is igazolt hatásait ismerjük:

- normalizálja a vérnyomást, a vércukrot és a koleszterin szintet
- stressz és depresszió elleni védelem
- szív - és érrendszeri problémák elleni hatás
- megszünteti a fáradságot, és plusz energiát biztosít a mindennapi élethez
- erősíti az immunrendszert, ezáltal növeli a szervezet ellenálló képességét
- erős antioxidáns hatású
- májvédő funkció
- szexuális funkció harmonizálása mindként nem esetén
- időskori zavarok és betegségek elleni védelem
- növeli az agy és az izmok vérellátását, javítja a sportolók és erős fizikai munkát végzők teljesítőképességet
- javítja a koncentráló képességet és a mentális funkciókat ezáltal segítve a tanulást és a fárasztó szellemi munkát

Az Odin Rózsagyökér+ 300 mg C-vitamint tartalmaz.
A C-vitamin fontos szerepet játszik a védekező-rendszer egészséges működésében, támogatja az immunrendszert a baktériumokkal és a vírusokkal szembeni védekezésben. A megfelelő C-vitamin ellátottság szükséges az idegrendszer normális működéséhez, a szív és keringési rendszer egészségéhez.

Az Odin Rózsagyökér+ kapszula napi alkalmazásával erősíthetjük erőlétünket, biztosíthatjuk az immunrendszer állóképességét, kivédhetjük a káros stresszes behatásokat, ezért érdemes akár megelőzésként prevencióban használni.
Mindannyian tudjuk, hogy a mindennapi stresszes helyzetek gyengítik az állóképességünket, fizikai és szellemi állapotunkat, kiszolgáltatottabbá válunk a betegségekkel szemben.
Mindezek a stresszes ingerek összefüggnek a munka, megélhetés, család, tanulás, a felpörgetett életmód, az állandó telefon használattal, a felfokozott igények kielégítésével. Mindinkább nyilvánvalóvá válik, hogy napjaikban egyre nagyobb figyelmet kell fordítanunk az állóképesség növelésére, a stresszes helyzetek kivédésére, az éjszaka nyugodt alvás biztosítására, erőnlétünk biztosítására.
Mindezekben nyújthat segítséget Önnek az Odin
Rózsagyökér
+.

Jelenleg az Odin Rózsagyökér+ az egyik legegyszerűbb és leghatékonyabb megoldás arra, hogy napi egy kapszulával a legtöbbet tegyünk egészségünk és életenergiánk megőrzéséért.


• Vásáróli visszajelzések

• Cikkek a Rózsagyökérről

 

 
Nyitólap - Sópipa - Odin rózsagyökér+ - Kapcsolat