Vásárlói visszajelzések

V. Bálint /40/

Súlyos gerincproblémám-csontritkulásom van. A problémámra a legjobb megoldás a mozgás lenne, hogy megerősítsem az izmokat melyek a csontokat tartják.
Az erős fájdalomtól és a fizikai gyengeségtől sajnos ez nem igazán ment. Ezen még az erős fájdalomcsillapítók szedése sem segített, inkább a mellékhatásaitól szenvedtem.
Mióta az Odin Rózsagyökér kapszulát szedem a 10 perces úszás helyett 70 percet tudok úszni és mégsem vagyok fáradt. Az erős fájdalomcsillapítókat elhagytam. A depresszióm mérséklődött.
Rám nagyon jó hatással van a készítmény, rendszeres vásárlója vagyok.


Tisztelt Rózsagyökér forgalmazók!

Először is szeretném megköszönni, hogy megismertették velem ezt a nagyszerű gyógyszert. Jelenleg már a harmadik dobozzal szedem, és elmondhatom, hogy nekem nagyon bevált.
Már teljesen el voltam keseredve, hogy itt a vég, mikor olvastam az újságban a rózsagyökér gyógyító hatásáról. Igaz nyugdíjas özvegyasszony vagyok, de a termék magas ára ellenére nem sajnálom rá a pénzt, mert nagyon megéri. Én már rengeteg ismerősömnek, barátomnak ajánlottam, hogy próbálja ki, és még senki nem mondta, hogy megbánta volna.
A tájékoztatót lefénymásoltattam és kézről kézre adtam, hogy minél többen tudják meg milyen jó ez a szer. Egy problémám volt. Nem tudtam, hogy a rózsagyökér mellett szedhetek-e az izületeimre más gyógyszert is. Felhívtam a gyártókat, és egy barátságos úrral beszéltem.
Ő erre a betegségemre is ajánlott egy jó szert, amit holnap meg is veszek és ki fogom próbálni.
Az én véleményem a Rózsagyökérről: Rendbe hozta a vérnyomásomat, és az egész szervezetemet megváltoztatta, még a fülzúgásom is tompább lett, ami hosszú évek óta kínzott. Sokkal fittebb lettem, pedig én már öreg vagyok. Megszerettem a Rózsagyökeret, és ajánlom mindenkinek.
Köszönöm, hogy meghallgattak, és kívánom, hogy minél több hasonlóan jó készítménnyel óvják az emberek egészségét. Jó egészséget kívánok mindnyájuknak.

Tisztelettel: Ökrös Nándorné, Budapest

Budapest, 2007.02.07.


Tisztelt Budai Úr!

Szeretném köszönetemet kifejezni, hogy megismertetett a Rózsagyökér (mint természetes energiabomba) kedvező élettani hatásaival. Meggyőződésem, hogy a készítmény különböző jó hatásokkal van a szervezetemre.
A Rózsagyökér kapszula 3 hónapos szedése erőt és energiát adott a nagyfokú stressz és depresszió leküzdésében (amit a 34 éve fennálló szklerózis multiplex betegségem, valamint a velem élő Édesanyám áttétes daganatos betegsége okoz). A tűrő és koncenrtáló képességem is sokat javult.
A fent említett betegségemre évek óta szedem a Mydeton gyógyszerkészítményt.
Valószínű, hogy a Rózsagyökér kapszula hatására a Mydeton gyógyszer szedését (másfél hónapja) teljesen befejeztem.
Természetesen a Rózsagyökér a meglévő s.m. betegségemet nem gyógyította meg, de annyi pozitív életerőt adott, csak felsőfokban beszélhetek róla, és teljes felelősséggel javasolhatom kipróbálását beteg és egészséges embereknek is, akik szeretnék szervezetüket erősebb formába hozni.

Köszönettel: Gálné Kéri Jolanda

U.i.: Még egy bizonyíték! E levél kézzel történő írása. (s.m. betegek tudják, hogy kézzel írni milyen gyötrelmes! ) Most van erőm!


Tisztelt Budai igazgató úr!

….74 éves nyugdíjas vagyok. Az eltelt évek során a halmozódó stressz során szív és érrendszeri, magas vérnyomás problémák alakultak ki. Ezen kívül gyermekkorom óta emésztési problémák kísérnek. Célszerűnek tartottam az egészséges életmódot választani, aminek, véleményem szerint, egyik fő segítője a Rózsagyökér kapszula. Az alábbiakban részletezném tapasztalataimat, amit orvosi leletekkel is igazolni tudok.

1.Vérnyomás tekintetében (változó érték) lassan normalizálódik a reggeli-esti mérés eredménye, kis eltéréssel azonos minimális gyógyszer szedése mellett. A laboreredmények egyértelműen pozitívan értékelnek, alátámasztva a szervezeti változást.

2. Érrendszeri problémák:
Szemészeti ellenőrzés során az orvosi vizsgálat kisebb javulást állapított meg. Javult a látásom, új, szemüveget kell viselnem. Agyi koncentráció képesség és fülzúgás terén is javulás tapasztalható.

3. Emésztéssel kapcsolatban a vastagbél működésében javulás állt be. A salakanyag egyenletes minőségben és mennyiségben napi gyakorisággal távozik.

Negatív tapasztalataim:
A kapszula szedésének első időszakában (kb. két hét) kisebb hőhullámokat észleltem, de ez a későbbiekben megszűnt. További negatív tapasztalatom nem volt.

A fenti tapasztalatokat összegezve a négyhavi rózsagyökér kapszula szedése pozitív irányú javulást eredményezett. Célszerűnek látom a rózsagyökér kapszula szedését hosszabbtávon, mivel adaptogén tulajdonsággal bír, így idő függvényében tud segíteni a betegségek gyógyításában és megelőzésében. További tapasztalatom, hogy a rózsagyökér kapszula szedése mellett célszerű az egészséges életvitel, a gyakori mozgás (sport), valamint a tiszta ivóvíz fogyasztása. A rózsagyökér nem csodaszer, de hatóanyaga komplex módon segít az egészséges életmód kialakításában. Tisztelettel felajánlom, hogy folytatásként tapasztalataimról beszámoljak, amennyiben igényt tartanak rá.

Tisztelettel: Rudó György
Jelige: 74 éves férfi


Tapasztalataim a Rózsagyökér kapszula szedésének hatásairól:

A kapszulát második hónapja szedem lányommal együtt. Eddig mindkettőnknek nagyon jó tapasztalatai vannak. Megszűnt a hajhullásom, a seborreás ekcémám a fejbőrön jelentősen mérséklődött.
Évek óta magas a koleszterinszintem, annak ellenére nem változik, hogy gyógyszert szedek rá. Mióta szedem a kapszulát mindkét koleszterinértékem jelentősen csökkent.
Úgy gondolom, hogy a két hónap elteltével ez elegendő bizonyíték arra, hogy továbbra is érdemes szednünk a rózsagyökér kapszulát.

2007.04.04. Takáts Tiborné


Nyilatkozatok a Rózsagyökérről:
„Ápolónő vagyok és éjszakai műszakban dolgozom. Úgy éreztem energiaszintem nagyon alacsony és ráadásul 10 éve asztmás vagyok. Hallottam a Rózsagyökérről és kipróbáltam. Egészen meg vagyok győzve. Miután elkezdtem szedni a Rózsagyökeret, fáradtságérzetem megszűnt és az asztma miatt szedett gyógyszeradagomat is minimálisra tudtam csökkenteni. Szabadságom alatt nem vettem be a Rózsagyökeret, panaszaim szép lassan visszatértek. Természetesen újra elkezdtme a Rózsagyökeret fogyasztani, ami jelentősen megkönnyíti a mindennapjaimat.”
45 éves nő

„Fülzúgásom (tinnitus) van. Az összes termék közül, melyeket betegségemre kerestem, egyedül a Rózsagyökérnek van közvetlen hatása, 90%-kal csökkentette a fülzúgásomat. A hatás már a második tabletta bevétele után jelentkezett. Csak néhány napig teszteltem a Rózsagyökeret s úgy tűnik, hogy rendszeresen kell szedni ahhoz, hogy megtarthassam az eredményeket.”
Anonym

„Feleségem reumás és cukorbeteg, amitől időnként erőtlennek érzi magát. A Rózsagyökér használata során visszatért az ereje, ahogy a régi szép időkben volt. A Rózsagyökér használatával úgy érzi, hogy a betegséggel járó fájdalmakat is jobban viseli. Hosszú ideje kiégettnek éreztem magam, mindig fáradt voltam. Miután néhány hétig szedtem a Rózsagyökeret, ismét életre kelt a szervezetem s az energiám visszatért. Egész másképp érzem magam, s fel vagyok dobódva. Nem tudjuk semmi mással magyarázni a változásokat, mint azzal, hogy a Rózsagyökér az oka a megújult energiának s az új hétköznapoknak.”
45 éves nő és 42 éves férfi

„Néhány nappal azután, hogy elkezdtem szedni a Rózsagyökeret, mint kiegészítőt a gyógyszereim mellé, beszéltem az orvosommal. Elmeséltem, hogy már néhány nappal azután, hogy elkezdtem szedni a Rózsagyökeret, egyre jobban kezdtem érezni magam. Az orvos azt mondta, hogy a Rózsagyökér felerősíti a már szedett gyógyszereim hatását s nem talál semmi kivetnivalót azon, ha folytatom a szedését. Hozzátette, hogy nem lehetetlen, hogy a Rózsagyökér és a kémiai készítmények pozitív módon kiegészítik egymást.”
Anonym

„Én egy magáncégnél dolgozom, ahol sok a kihívás, az élettársam pedig iskolai tanár. 2004 nyarán ismertem meg a Rózsagyökeret, azóta folyamatosan szedjük. Mindketten érezzük, hogy egyértelműen több az energiánk, kevésbé vagyunk indulatosak, jobban bírjuk a stresszt. Éberebbek és jókedvűek vagyunk. Tapasztalatainkat elmondtuk a környezetünknek is. Ma már szinte az összes családtagunk és ismerősünk rendszeresen fogyasztja teljes megelégedettséggel ezt a kiváló készítményt.”
46 éves férfi


Tisztelt Sópipa-Pharma Kft!

Ismerősömön keresztül szereztem tudomást az Odin Rózsagyökér kiváló hatásáról, melyet Önök forgalmaznak. Azóta már 2 alkalommal vásároltam személyesen 2x3 dobozzal. Rajtam kívül lányom és húgom is 2 hónapos adag beszedésén túl vagyunk. Szeretnénk rendszeresen szedni, mert amióta szedjük jelentősen javult az erőnlétünk, csökkent a fáradékonyságunk.
Magam olyan pozitív hatást tapasztaltam, mely alapján a lehető legnagyobb hálával gondolok Önökre is, hogy e remek terméket forgalmazzák, tájékoztatásukkal ismereteinket bővítik. Amióta szedem fokozatosan elhagyhattam gyógyszereimet. Reflux betegségemre a Pariet gyógyszert, stresszoldásra szedett Xanax 0,5 mg filmtablettát.
Mélyebben alszom, azóta át tudom aludni az éjszakákat, 6 óra alvás után kipihenten, frissen ébredek, ami azelőtt sajnos nem ment. Lényegesen vidámabb, kiegyensúlyozottabb vagyok és ezért határoztam el, hogy rendszeresen szeretném a jövőben szedni és lányom részére is biztosítani, aki II. éves egyetemista. Immunrendszere megerősödött, ellenálló képessége, koncentráló képessége a tanulásban fokozódott: hála Önöknek!

További eredményes munkát kívánok Önöknek!

Tisztelettel: Sebetich Éva
Budapest


• Vásárlói visszajelzések

• Cikkek a Rózsagyökérről

 

 
Nyitólap - Sópipa - Odin rózsagyökér+ - Kapcsolat